ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КАР’ЄРНИХ ОРІЄНТАЦІЙ СТУДЕНТІВ - Goncharova, N. (Психологія та особистість, 2020)
У статті акцентується увага на проблемі формування кар’єрних орієнтацій студентів. Проаналізовано теоретичні підходи до психологічних особливостей проектування кар’єри у студентському віці. Розглянуто ідею самореалізації як показника формування кар’єрних орієнтацій майбутніх фахівців. Аналізуються основні методи дослідження рівня готовності до побудови кар’єри. Схарактеризовано вибірку, етапи дослідження та проаналізовано отримані результати вивчення кар’єрних орієнтацій студентів. Обговорюється необхідність психологічного та організаційного супроводу кар’єри студентської молоді.