ПРОФЕСІЙНО ВАЖЛИВІ ЯКОСТІ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ ІЗ РІЗНОЮ САМООЦІНКОЮ - Shevchenko, O.; Vladymyrova, V. (Психологія та особистість, 2020)
Стаття присвячена висвітленню особливостей сформованості професійно важливих якостей студентів-медиків із різною самооцінкою. Подано актуальні наукові погляди стосовно проблематики професійного зростання сучасного лікаря під час навчання у виші, описані найбільш вагомі психологічні характеристики фахівця-медика. Проаналізовано результати емпіричного дослідження професійно важливих якостей (комунікативних і організаторських здібностей, мотивації досягнення успіху) у групах досліджуваних із різною самооцінкою.