ПСИХОЛОГІЧНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ ОСОБИСТОСТІ В ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ COVID-19 - Titov, I.; Titova, T.; Sedykh, K.; Giacomuzzi, S.; Ertl, M.; Rabe, M. (Психологія та особистість, 2020)
Стаття присвячена проблемі психологічного благополуччя особистості під час пандемії COVID-19. Визначається сутність феномену психологічного благополуччя особистості та його зв’язку з соціальною ситуацією та соціальним стресом. Описуються результати дослідження особливостей психологічного благополуччя громадян України в умовах пандемії коронавірусу.