ПОРІВНЯЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ МОТИВАЦІЇ СТУДЕНТІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РІЗНОГО РІВНЯ ОСВІТИ - Peretiatko, L.; Yudina, N. (Психологія та особистість, 2019)
У статті проаналізовано теоретичні підходи до проблеми мотивації та її структури, представлені результати емпіричного дослідження мотивації навчання студентів у закладах різного рівня освіти.