Особливості професійної спрямованості студентів-психологів з різним рівнем саморегуляції - Titova, T. (Психологія та особистість, 2021)
Стаття присвячена проблемі професійної спрямованості особистості як складного інтегративного феномену. Визначається необхідність розглядати особливості процесу саморегуляції через призму особистості та у взаємозв’язку із її професійною спрямованістю. Описуються результати дослідження особливостей професійної спрямованості майбутніх психологів з різним рівнем саморегуляції.