Особливості ціннісних орієнтацій студентів коледжів технічного профілю - Verbova, Yu. (Психологія та особистість, 2021)
У статті описані особливості становлення ціннісних орієнтацій студентів коледжів технічного профілю. Здійснено теоретичний аналіз ролі цінностей у процесі професійного становлення студентів коледжів. Проаналізовані результати емпіричного дослідження ціннісно-мотиваційних типів, термінальних та інструментальних цінностей студентів коледжів.