Наукова школа багатовимірної теорії особистості: до 70-літнього ювілею професора Володимира Моргуна - Shevchuk, V. (Психологія та особистість, 2017)
Редакція часопису «Психологія і особистість» приєднується до привітань на адресу ювіляра, який належить до засновників журналу, і замість традиційного для цієї рубрики вітання пропонує нарис історика психології В.В. Шевчук, що присвячений В.Ф. Моргуну. У статті розкрито життєвий та творчий шлях Володимира Федоровича – кандидата психологічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України. Вчений відомий своїми численними працями у сфері психології особистості, вікової та педагогічної психології. Досить вагомим є також його внесок у вивчення психолого-педагогічної спадщини А.С. Макаренка (біля 100 публікацій).