Творчо-гуманістична спрямованість кар’єрного проектування майбутніх учителів - Goncharova, N.; Kharchenko, A. (Психологія та особистість, 2017)
У статті акцентується увага на проблемі творчо-гуманістичного проектування професійної кар’єри студентами педагогічного вишу. Проаналізовано теоретичні підходи до психологічних особливостей проектування у студентському віці. Розглянуто процес творчо-гуманістичного проектування як детермінуючого фактору професійної підготовки майбутнього учителя. Обговорюється необхідність психологічного та організаційного супроводу кар’єри майбутніх фахівців.