Теоретичні аспекти вивчення професійної самосвідомості студентської молоді - Bunjak, N. (Психологія та особистість, 2017)
У статті узагальнюються теоретичні підходи до вивчення змістових характеристик самосвідомості особистості. Автором уточнено визначення та розкрито особливості динаміки самосвідомості студентів.