Теоретичне дослідження кінематографічних образів у рамках аналітичної психології К.Г. Юнга - Melnichuk, M. (Психологія та особистість, 2017)
У статті проаналізовано доцільність використання методу аналітичної психології в дослідженнях творів кіномистецтва. Показано, що психологічний аналіз кінематографічних образів надає можливість дослідити вплив культурних понять у сучасному світі. Визначено, що образи кіно використовуючи архетип створюють сучасну міфологію, яка володіє вираженим потенціалом образотворення.