Дослідження полімотивації студентів у контексті теорії багатовимірної особистості - Iudina, N.; Bilous, R. (Психологія та особистість, 2017)
У статті розкриваються структура мотиваційної сфери за багатовимірною концепцією особистості та можливості використання методики полімотивації В.Ф. Моргуна для дослідження навчальної мотивації студентів різних форм навчання. Аналізується включення навчального мотиву у різні змісти, рівні, форми, модальності діяльності.