Психосоматичні розлади: сучасний стан проблеми - Peretiatko, L.; Teslenko, M. (Психологія та особистість, 2017)
У статті подано результати теоретичного аналізу дослідження проблеми психосоматичних розладів. Проаналізовано внесок вітчизняних і закордонних учених у вивчення даного феномену. Розглянуто науково-методичні проблеми сучасної психосоматики, пов’язані з її інтегративним характером як серед психологічних галузей, так і серед медичних.