Можливості об’єктивації психічної травми при невротичній формі заїкання - Kononova, M.; Elanskaya, D. (Психологія та особистість, 2017)
У статті представлений теоретичний аналіз проблеми впливу психічної травми на невротичну форму заїкання. Розглядається роль психічної травми у формуванні переживань суб’єкта в ракурсі різних теоретичних підходів та в рамках психодинамічної теорії. Вивчаються можливості об’єктивації феномену переживання у процесі глибинної психокорекції за методом активного соціально-психологічного пізнання.