Адаптація методик дослідження психологічних властивостей саморегуляції спортивної діяльності - Poliluieva, I. (Психологія та особистість, 2017)
У статті представлено адаптацію методик діагностики особливостей саморегуляції спортивної діяльності – копінгів спортивної діяльності та психологічних навичок спортивної діяльності. Представлені методики можуть поглибити уявлення про психологічні механізми саморегуляції спортивної діяльності. Доведено валідність та надійність методик.