Особливості ціннісно-смислової регуляції пілітків - Titova, T.; Krasylna, K. (Психологія та особистість, 2017)
Стаття присвячена проблемі саморегуляції як складного інтегративного феномену. Визначається необхідність розглядати особливості процесу саморегуляції у взаємозв’язку із ціннісно-смисловою сферою особистості. Описуються результати дослідження особливостей ціннісно-смислової саморегуляції у підлітковому віці.