Акцентуації характеру особистості керівника - Boiko-Buzyl, Y. (Психологія та особистість, 2016)
Стаття присвячена проблемі дослідження акцентуацій характеру в структурі особистості керівника, оскільки успішність та результативність управлінської професійної діяльності кадрової ланки значною мірою обумовлена індивідуально-психологічними властивостями особистості управлінця, зокрема межовими проявами його характеру, а саме акцентуаціями.