Етапи розвитку особистості комбатанта в розрізі генетико-психологічної теорії - Popeliushko, R. (Психологія та особистість, 2016)
На підставі науково-практичного дослідження в статті викладені результати аналізу етапів розвитку особистості комбатанта в розрізі генетико-психологічної теорії. Були розглянуті питання, що пов’язані з поняттям особистість у даній теорії та її структури. Також були висвітлені такі етапи розвитку особистості, як: зародження існування, вступ у життя, поява можливості продовжувати життя, драма зрілості, драма кінця.