Дослідження смислових аспектів особистісної саморегуляції студентів-психологів - Titova, T. (Психологія та особистість, 2016)
Стаття присвячена проблемі саморегуляції особистості як складного інтегративного феномену. Визначається необхідність розглядати особливості процесу саморегуляції через призму особистості та у взаємозв’язку із її смисловою сферою. Описуються результати дослідження смислових аспектів саморегуляції особистості майбутніх психологів другого та четвертого років навчання.