Саморегуляція як соціально-психологічний чинник життєвого цілепокладання студентської молоді - Reva, M. (Психологія та особистість, 2016)
Досліджено особливості життєвого цілепокладання молоді як одного зі способів життєконструювання методом наративу. Розглянуто і визначено вплив на життєве цілепокладання особистості такого соціально-психологічного чинника як усвідомлена саморегуляція. Доведено, що постановка життєвих цілей особистості і динаміка їх досягнення обумовлюються саморегуляційним чинником.