Концепції педагогічної рефлексії у психологічних дослідженнях - Myroschnyk, O. (Психологія та особистість, 2016)
У статті проаналізовано концепції професійної рефлексії вчителя в рамках когнитивно-дослідницького, рефлексивно-інноваційного та соціально-діяльнісного наукових підходах.