Дослідження впливу тривожності підлітка на його статусне положення у групі однолітків - Teslenko, M. (Психологія та особистість, 2016)
У статті подано результати теоретичного аналізу та емпіричного дослідження проблеми впливу тривожності підлітка на його статусне положення у групі однолітків. Проаналізовано внесок вітчизняних і закордонних учених у вивчення феномену тривожності. Проведено аналіз отриманих результатів та сформульовано відповідні висновки.