Самореалізація як показник формування кар’єрних орієнтацій студентської молоді - Goncharova, N. (Психологія та особистість, 2016)
У статті акцентується увага на проблемі формування кар’єрних орієнтацій студентів. Проаналізовано теоретичні підходи до психологічних особливостей проектування кар’єри у студентському віці. Розглянуто ідею самореалізації як показника формування кар’єрних орієнтацій майбутніх фахівців. Обговорюється необхідність психологічного та організаційного супроводу кар’єри студентської молоді.