Психотерапія ПТСР в учасників бойових дій із застосуванням імагінативних технік - Turetska, Kh. (Психологія та особистість, 2016)
У статті характеризується сучасний стан проблеми психокорекції посттравматичного стресового розладу в учасників бойових дій. Розглядаються імагінативні техніки як ефективні інструменти допомоги при психологічній травмі та її наслідках. Аналізуються чинники впливу імагінативних технік на психіку в різних психотерапевтичних підходах.