Смислові аспекти саморегуляції особистості - Titova, T. (Психологія та особистість, 2016)
Стаття присвячена проблемі саморегуляції особистості як складного інтегративного феномену. Визначається необхідність розглядати особливості процесу саморегуляції через призму особистості та у взаємозв’язку із її смисловою сферою. Описуються погляди на дослідження ціннісно-смислових утворень як базових якостей особистості, які спрямовують і регулюють її поведінку та діяльність.