Проблема формування толерантності учнівської молоді засобами кіномистецтва - Melnichuk, M. (Психологія та особистість, 2016)
Кіномистецтво володіє виховними можливостями, які доцільно використовувати для підвищення рівня розвитку толерантності в підростаючого покоління. Функціональні можливості кіноклубу з розвитку толерантності в учнівської молоді засобами кіномистецтва розглянуто через структурні компоненти цієї морально-етичної якості особистості.