Онтогенетичний підхід у контексті сучасного розуміння динаміки формування Я-концепції практичного психолога - Katolyk, G. (Психологія та особистість, 2016)
У статті розглядаються різноманітні підходи до формування Я-концепції практичного психолога та пропонується авторська модель формування Я-концепції дитячого психотерапевта в контексті онтогенетичного підходу у навчальному професійному просторі.