Психологічні особливості розподілу сімейних ролей у подружніх парах із суттєвою різницею у віці - Zozul, T. (Психологія та особистість, 2016)
На підставі наукових досліджень у статті представлений аналіз психологічних особливостей розподілу сімейних ролей у подружніх парах із суттєвою різницею у віці. Увага звертається на узгодженість уявлень партнерів про сімейні ролі в подружньому житті. Наукове дослідження спрямоване на порівняння рольового розподілу у сімейному житті в подружніх парах із суттєвою різницею у віці та моновікових подружніх парах.