Інтегративна модель структурно-функціональної організації особистості - Titov, I. (Психологія та особистість, 2016)
Стаття присвячена розробці інтегративної моделі особистості. Спираючись на плідні психологічні традиції, а також на досвід опрацювання категорії особистості у суміжних із психологією сферах, змістовно розкриваються структурно-функціональні аспекти психологічної організації особистості.