Самоорганізація часу життя як особливе утворення особистості - Klymenko, O. (Психологія та особистість, 2015)
У статті узагальнено основні наукові підходи і концепції дослідження змісту і характеристик часової організації особистості та діяльності. З’ясовано, що самоорганізація в часовому контексті визначає продуктивність та оптимальність життєдіяльності людини.