Психологічна профілактика неврозогенних властивостей у стуктурі сиблінгового симптомокомплексу - Kornienko, O. (Психологія та особистість, 2015)
У статті розглядається ефективність профілактичної програми неврозогенних властивостей сиблінгового симптомокомплексу. Виявлені фактори в структурі даних властивостей. Визначені елементи сиблінгового симптомокомплексу, що потребують подальшої психокорекції.