Проблема психологічного супроводу формування ціннісно-смислової сфери майбутніх психологів - Titova, T. (Психологія та особистість, 2015)
Стаття присвячена проблемі формування ціннісно-смислової сфери майбутніх психологів під час професійного навчання. Розкриваються можливості психологічного супроводу розвитку особистості в цілому та її ціннісно-смислової сфери зокрема. Описується програма психологічного супроводу формування ціннісно-смислової сфери студентів, що навчаються за спеціальністю «Психологія».