Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів "Основи психотерапії" - Shestopalova, L. (Психологія та особистість, 2014)
Рец. на кн. : Основи психотерапії : Навчальний посібник / Під загальною редакцією К.В. Седих, О.О. Фільц, Н.Є. Завацька. - Полтава : Алчевськ : ЦПК, 2013. - 329 с.