Розвиток толерантності студенської молоді - Moran, I. (Психологія та особистість, 2014)
Статтю присвячено теоретичному аналізу й емпіричному обгрунтуванню необхідності виховання й розвитку толерантності студентської молоді. Також, у статті представлені результати дослідження розвитку толерантності студентів, а також зміни в ході дослідження рівня толерантності після проведення з ними тренінгу направленого на її підвищення. Нами запропонований можливий шлях розвитку такої риси особистості як толерантність.