Психологічна готовність студента-дизайнера до творчості діяльності в умовах ВНЗ - Chebotova, Y. (Психологія та особистість, 2014)
В статті усебічно розглядається стан розробленості проблеми психологічної готовності особистості студента-дизайнера до творчої діяльності у межах процесу дизайн-проектування. Зазначено, що методи активізац її творчого процесу в дизайні суттєво впливають на його ефективність та продуктивність. Дані положення набувають своєї ваги саме в умовах навчального процесу у ВНЗ.