Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів "Психологія дорослості з основами геронтопсихології" - Karamushka, L. (Психологія та особистість, 2014)
Рец. на кн.: Дзюба Т.М. Психологія дорослості з основами геронтопсихології. Навчальний посібник / Т.М. Дзюба, О.Г. Коваленко; за ред. В.Ф. Моргуна. - К.: Видавничий Дім «Слово», 2013. - 264 с.