Психологія вчинку людського самоздійснення Володимира Роменця - BolItvets, S. (Психологія та особистість, 2014)
Рец. на кн. : Психологія вчинку : Шляхами творчості В.А. Роменця : зб. ст. / упоряд. П.А. М'ясоїд; відп. ред. А.В. Фурман. - К.: Либідь, 2012.-296 с.