Потенціали інтернет-тренінгів для оптимізації психологічного стану студентів - Nazar, M. (Психологія та особистість, 2013)
Потенціали психологічного впливу інтернет-тренінгів, які нині активно поширюються у світі загалом і в Україні зокрема, на психологічний стан тих, хто навчається, повинні бути досліджені та описані. Мета дослідження - виявлення ефективності психологічного впливу інтернет-тренінгів для оптимізації психологічного стану студентів. Основними методами дослідження є теоретичний аналіз найбільш сучасних наукових джерел із відповідної тематики, проведення інтернет-тренінгів та аналіз отриманих результатів з використанням методів математичної статистики. Доводиться, що інтернет- тренінги є ефективними і мають значні потенціали для оптимізації психологічного стану студентів.