Методичні аспекти підготовки майбутніх психологів до роботи у системах "людина-техніка" - Kalyuzhna, U. (Психологія та особистість, 2013)
У статті розглядається проблема підготовки студентів- психологів до роботи у системах «Людина-Техніка», яка передбачає здійснення психологічного супроводу роботи операторів. Аналізуються основні труднощі цієї діяльності та окреслюються шляхи формування професійних знань та вмінь студентів інтерактивними засобами викладання курсу інженерної психології.