Адаптація студентів до навчання у вищих навчальних закладах - Bunjak, N. (Психологія та особистість, 2013)
У статті представлено результати анонімного опитування студентів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя з метою порівняльного аналізу проблем адаптації до навчання у вищому навчальному закладі студентів, що здобувають різні спеціальності.Обґрунтовано значення процесу адаптації для якості освіти та визначено необхідність організації управління ним.