Основи психодіагностики для психологів - Burlachuk, L. (Психологія та особистість, 2012)
Рец. на кн. : Моргун В. Ф., Тітов І. Г. Основи психологічної діагностики : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. 2-е вид. - К. : Видавничий Дім “Слово”, 2012. - 464 с.