Комунікативні очікування молодших школярів щодо вчителя в контексті становлення їхньої "Я-концепції" - Khomutynnikova, N. (Психологія та особистість, 2012)
У статті емпірично досліджено та проаналізовано комунікативні очікування учнів початкової школи щодо вчителя в контексті становлення їхньої «Я-концепції».