Особистість: екзистенційно-інтегративне трактування - Zavgorodnya, O. (Психологія та особистість, 2012)
У статті розглянуто поняття особистості в контексті понять «екзистенція» та «культура». Окреслено лінії становлення особистості. Охарактеризовано провідні риси особистісної зрілості.