ДИНАМІКА ХАРАКТЕРОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ УВ’ЯЗНЕНИХ ВИПРАВНИХ ЗАКЛАДІВ ПРОТЯГОМ ВІДБУВАННЯ ПОКАРАННЯ - Peretiatko, L.; Yudina, N. (Психологія та особистість, 2020)
У статті проаналізовано теоретичні підходи до проблеми структури характеру та його акцентуацій, представлені результати емпіричного дослідження характерологічних особливостей осіб, що відбувають покарання у виправних закладах.