ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-СМИСЛОВІ ПЕРЕДУМОВИ СТАВЛЕННЯ ДО ВЛАСНОЇ ЗОВНІШНОСТІ ДІВЧАТ ЮНАЦЬКОГО ВІКУ - Danilenko, N. (Психологія та особистість, 2019)
У статті обґрунтовано можливість розгляду ставлення до себе особистості та екзистенційної сповненості як екзистенційно-смислових передумов ставлення до власної зовнішності. Представлено результати емпіричного дослідження особливостей ставлення до себе, екзистенційної сповненості дівчат юнацького віку з різним рівнем самооцінки зовнішності. Визначено специфіку взаємозв’язку ставлення до себе, екзистенційної сповненості зі складовими ставлення до власної зовнішності дівчат юнацького віку, що відрізняються рівнем самооцінки зовнішнього вигляду.