Методологічні принципи постнекласичної психології - Titov, I. (Психологія та особистість, 2021)
У статті на основі розгляду концептуальних засад постнекласичної психології, змістовно розкриваються її основні теоретико-методологічні принципи: структурно-генетичний, суб’єктності, культурного контекстуалізму, онтологічного конструктивізму та інтеграції.