Психологічні портрети старшокласників і педагогів: контекст колективної суб’єктності - Sukhenko, Ya. (Психологія та особистість, 2018)
У статті представлені результати порівняльного дослідження психофізичних, характерологічних, регуляторних, ціннісних характеристик старшокласників і педагогічних працівників. Зроблено висновки щодо їх потенційності та компліментарності в динаміці колективного суб’єкта психолого-педагогічної взаємодії.