Емпіричне дослідження навчальної самоефективності слухачів «Університету третього віку» - Galtseva, T. (Психологія та особистість, 2018)
У статті подано результати емпіричного дослідження навчальної самоефективності слухачів «Університету третього віку» (УТВ), що включало анкетування та діагностику за авторською методикою. У процесі дослідження визначено життєві смисли навчання літніх людей, структура самооцінки, вміння орієнтуватися в освітньому просторі, психологічні бар’єри, що заважають ефективному навчанню.