Емпіричне дослідження рефлексії та професійно-значущих властивостей особистості педагога - Myroschnyk, O. (Психологія та особистість, 2017)
У статті надано аналіз результатів емпіричного дослідження соціальної та особистісних форм рефлексії педагога, що виявляються в регуляції таких сфер його активності як професійна свідомість, сприймання та розуміння психологічних особливостей учнів, здійснення педагогічної взаємодії.