Особливості смислової структури світогляду осіб юнацького віку - Titov, I. (Психологія та особистість, 2017)
Здійснений за допомогою методики граничних смислів кількісний та якісний аналіз особливостей світогляду юнаків дозволив експлікувати змістовно-смислові структури їхніх світоглядних уявлень про граничні підстави людських дій у різних сферах життєдіяльності.