Концепції професійної кар’єри майбутніх учителів у психологічних дослідженнях - Goncharova, N. (Психологія та особистість, 2017)
У статті проаналізовано концепції професійної кар’єри майбутніх учителів у рамках особистісного, соціального та організаційного підходів. Розглянуто теоретичні положення щодо ролі професійної підготовки в проектуванні кар’єри майбутніх учителів. Обговорюються теоретичні концепції щодо проблематики кар’єри: узгоджувальні, диференційні, феноменологічні, суб’єктно-діяльнісні та концепції з позицій розвитку і прийняття рішень студентською молоддю.